Παλαιοκρασσασ / ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ, ΑΘΑΝΑΤΟΝ / Ο παλαιοκρασσάς, που καταγόταν από την ανδρο, γεννήθηκε στην αθήνα στις 27 μαρτίου 1934.

Διετέλεσε βουλευτής, υπουργός, επίτροπος της ελλάδας στην ευρωπαϊκή . Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 85 ετών ο πρώην υπουργός ιωάννης παλαιοκρασσάς. Είχε εκλεγεί βουλευτής το 1981, το 1985, . Η νέα δημοκρατία με ανακοίνωσή της αποχαιρετά το ιστορικό στέλεχός της, ιωάννη παλαιοκρασσά που πέθανε σε ηλικία 85 ετών. Θλίψη για το ιστορικό στέλεχος της νδ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Είχε εκλεγεί βουλευτής το 1981, το 1985, . ΣΚΕΦΤΟΜÎ'ΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚÎ': TI ΣΧΕΣΗ
ΣΚΕΦΤΟΜÎ'ΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚÎ': TI ΣΧΕΣΗ from 4.bp.blogspot.com
Διετέλεσε βουλευτής, υπουργός, επίτροπος της ελλάδας στην ευρωπαϊκή . Η πλέον τολμηρή πρόταση παλαιοκρασσά ήταν η φορολόγηση των τόκων από τις καταθέσεις, πρόταση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Η νέα δημοκρατία με ανακοίνωσή της αποχαιρετά το ιστορικό στέλεχός της, ιωάννη παλαιοκρασσά που πέθανε σε ηλικία 85 ετών. Είχε εκλεγεί βουλευτής το 1981, το 1985, . Ο παλαιοκρασσάς, που καταγόταν από την ανδρο, γεννήθηκε στην αθήνα στις 27 μαρτίου 1934. Θλίψη για το ιστορικό στέλεχος της νδ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Σε ηλικία 85 ετών απεβίωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της νδ ιωάννης παλαιοκρασάς. Διετέλεσε βουλευτής και υπουργός της νδ, επίτροπος της ελλάδας .

Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 85 ετών ο πρώην υπουργός ιωάννης παλαιοκρασσάς.

Είχε εκλεγεί βουλευτής το 1981, το 1985, . Διετέλεσε βουλευτής, υπουργός, επίτροπος της ελλάδας στην ευρωπαϊκή . Η πλέον τολμηρή πρόταση παλαιοκρασσά ήταν η φορολόγηση των τόκων από τις καταθέσεις, πρόταση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Διετέλεσε βουλευτής και υπουργός της νδ, επίτροπος της ελλάδας . Η νέα δημοκρατία με ανακοίνωσή της αποχαιρετά το ιστορικό στέλεχός της, ιωάννη παλαιοκρασσά που πέθανε σε ηλικία 85 ετών. Σε ηλικία 85 ετών απεβίωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της νδ ιωάννης παλαιοκρασάς. Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 85 ετών ο πρώην υπουργός ιωάννης παλαιοκρασσάς. Ο παλαιοκρασσάς, που καταγόταν από την ανδρο, γεννήθηκε στην αθήνα στις 27 μαρτίου 1934. Θλίψη για το ιστορικό στέλεχος της νδ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Θλίψη για το ιστορικό στέλεχος της νδ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Η πλέον τολμηρή πρόταση παλαιοκρασσά ήταν η φορολόγηση των τόκων από τις καταθέσεις, πρόταση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Διετέλεσε βουλευτής, υπουργός, επίτροπος της ελλάδας στην ευρωπαϊκή . Ο παλαιοκρασσάς, που καταγόταν από την ανδρο, γεννήθηκε στην αθήνα στις 27 μαρτίου 1934. Είχε εκλεγεί βουλευτής το 1981, το 1985, .

Είχε εκλεγεί βουλευτής το 1981, το 1985, . ΣΚΕΦΤΟΜÎ'ΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚÎ': TI ΣΧΕΣΗ
ΣΚΕΦΤΟΜÎ'ΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚÎ': TI ΣΧΕΣΗ from 4.bp.blogspot.com
Διετέλεσε βουλευτής και υπουργός της νδ, επίτροπος της ελλάδας . Η νέα δημοκρατία με ανακοίνωσή της αποχαιρετά το ιστορικό στέλεχός της, ιωάννη παλαιοκρασσά που πέθανε σε ηλικία 85 ετών. Ο παλαιοκρασσάς, που καταγόταν από την ανδρο, γεννήθηκε στην αθήνα στις 27 μαρτίου 1934. Σε ηλικία 85 ετών απεβίωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της νδ ιωάννης παλαιοκρασάς. Διετέλεσε βουλευτής, υπουργός, επίτροπος της ελλάδας στην ευρωπαϊκή . Θλίψη για το ιστορικό στέλεχος της νδ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Η πλέον τολμηρή πρόταση παλαιοκρασσά ήταν η φορολόγηση των τόκων από τις καταθέσεις, πρόταση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Είχε εκλεγεί βουλευτής το 1981, το 1985, .

Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 85 ετών ο πρώην υπουργός ιωάννης παλαιοκρασσάς.

Είχε εκλεγεί βουλευτής το 1981, το 1985, . Διετέλεσε βουλευτής, υπουργός, επίτροπος της ελλάδας στην ευρωπαϊκή . Ο παλαιοκρασσάς, που καταγόταν από την ανδρο, γεννήθηκε στην αθήνα στις 27 μαρτίου 1934. Η πλέον τολμηρή πρόταση παλαιοκρασσά ήταν η φορολόγηση των τόκων από τις καταθέσεις, πρόταση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Η νέα δημοκρατία με ανακοίνωσή της αποχαιρετά το ιστορικό στέλεχός της, ιωάννη παλαιοκρασσά που πέθανε σε ηλικία 85 ετών. Διετέλεσε βουλευτής και υπουργός της νδ, επίτροπος της ελλάδας . Θλίψη για το ιστορικό στέλεχος της νδ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Σε ηλικία 85 ετών απεβίωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της νδ ιωάννης παλαιοκρασάς. Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 85 ετών ο πρώην υπουργός ιωάννης παλαιοκρασσάς.

Ο παλαιοκρασσάς, που καταγόταν από την ανδρο, γεννήθηκε στην αθήνα στις 27 μαρτίου 1934. Η νέα δημοκρατία με ανακοίνωσή της αποχαιρετά το ιστορικό στέλεχός της, ιωάννη παλαιοκρασσά που πέθανε σε ηλικία 85 ετών. Είχε εκλεγεί βουλευτής το 1981, το 1985, . Σε ηλικία 85 ετών απεβίωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της νδ ιωάννης παλαιοκρασάς. Διετέλεσε βουλευτής, υπουργός, επίτροπος της ελλάδας στην ευρωπαϊκή .

Διετέλεσε βουλευτής και υπουργός της νδ, επίτροπος της ελλάδας . ΕΛΛÎ'Σ Î'ΙΩΝΙΟΝ, Î'ΘÎ'ΝÎ'ΤΟΝ
ΕΛΛÎ'Σ Î'ΙΩΝΙΟΝ, Î'ΘÎ'ΝÎ'ΤΟΝ from 1.bp.blogspot.com
Θλίψη για το ιστορικό στέλεχος της νδ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 85 ετών ο πρώην υπουργός ιωάννης παλαιοκρασσάς. Η νέα δημοκρατία με ανακοίνωσή της αποχαιρετά το ιστορικό στέλεχός της, ιωάννη παλαιοκρασσά που πέθανε σε ηλικία 85 ετών. Είχε εκλεγεί βουλευτής το 1981, το 1985, . Διετέλεσε βουλευτής και υπουργός της νδ, επίτροπος της ελλάδας . Σε ηλικία 85 ετών απεβίωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της νδ ιωάννης παλαιοκρασάς. Διετέλεσε βουλευτής, υπουργός, επίτροπος της ελλάδας στην ευρωπαϊκή . Η πλέον τολμηρή πρόταση παλαιοκρασσά ήταν η φορολόγηση των τόκων από τις καταθέσεις, πρόταση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Θλίψη για το ιστορικό στέλεχος της νδ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Σε ηλικία 85 ετών απεβίωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της νδ ιωάννης παλαιοκρασάς. Είχε εκλεγεί βουλευτής το 1981, το 1985, . Η νέα δημοκρατία με ανακοίνωσή της αποχαιρετά το ιστορικό στέλεχός της, ιωάννη παλαιοκρασσά που πέθανε σε ηλικία 85 ετών. Διετέλεσε βουλευτής και υπουργός της νδ, επίτροπος της ελλάδας . Θλίψη για το ιστορικό στέλεχος της νδ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Ο παλαιοκρασσάς, που καταγόταν από την ανδρο, γεννήθηκε στην αθήνα στις 27 μαρτίου 1934. Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 85 ετών ο πρώην υπουργός ιωάννης παλαιοκρασσάς. Διετέλεσε βουλευτής, υπουργός, επίτροπος της ελλάδας στην ευρωπαϊκή . Η πλέον τολμηρή πρόταση παλαιοκρασσά ήταν η φορολόγηση των τόκων από τις καταθέσεις, πρόταση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Παλαιοκρασσασ / ΕΛΛÎ'Σ Î'ΙΩΝΙΟΝ, Î'ΘÎ'ΝÎ'ΤΟΝ / Ο παλαιοκρασσάς, που καταγόταν από την ανδρο, γεννήθηκε στην αθήνα στις 27 μαρτίου 1934.. Σε ηλικία 85 ετών απεβίωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της νδ ιωάννης παλαιοκρασάς. Η νέα δημοκρατία με ανακοίνωσή της αποχαιρετά το ιστορικό στέλεχός της, ιωάννη παλαιοκρασσά που πέθανε σε ηλικία 85 ετών. Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 85 ετών ο πρώην υπουργός ιωάννης παλαιοκρασσάς. Η πλέον τολμηρή πρόταση παλαιοκρασσά ήταν η φορολόγηση των τόκων από τις καταθέσεις, πρόταση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Ο παλαιοκρασσάς, που καταγόταν από την ανδρο, γεννήθηκε στην αθήνα στις 27 μαρτίου 1934.